其實 佛不是佛 你也不是你

Keleti Utazás 東遊記

Keleti Utazás 東遊記

Megvagyok még

2009. április 29. - Ailaoshi

Tudom-tudom, ezer éve nem írtam már megint.

Nem magyarázkodom.:)

Helyette mutatok egy videót, többek között az ilyenek miatt nincs időm írogatni, ez most vasárnap készült:

 

Persze kifogtuk azt a két napot az utóbbi hetekben, amikor 16 fok volt, szitált az eső és fújt a szél, mert úgy az igazi mezítláb meg aligruhában táncolni. Azóta köhögök is, várható volt. Ettől függetlenül örülök, mert jól sikerült a "munka", a közönségnek tetszett, és mi is jól éreztük magunkat, leszámítva persze a hideget.

Egyébként ne gondoljátok, hogy csak ugrándozásból áll az itteni életem, csakhát a nyelvészet-dolgozataim nem ilyen látványosak, pedig sokkal több erőfeszítést igényelnek... szóval azért a suli is halad, csinálom amit kell, csak ott kevesebb az ide kibiggyeszthető érdekesség. Majd a diplomámról azért kiteszek egy másolatot, ha eljutunk odáig....:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://yizichen.blog.hu/api/trackback/id/tr871093502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2009.07.02. 10:16:40

az egyensúly érdekében kéne arról is egy videó, ahogy írod a dolgozatod. hogy izgalmasabb legyen, kéne alákeverni valami jó vad zenét :D
süti beállítások módosítása