其實 佛不是佛 你也不是你

Keleti Utazás 東遊記

Keleti Utazás 東遊記

Born to be wild

2007. május 07. - Ailaoshi

Pár hete úgy alakult, hogy Zolival együtt mentünk valahová, de két robogóval. Ezt kihasználva készült is néhány kép meg videó, ahol meg lehet csodálni engem, mint a kaohsiungi utak rémét. Bár számomra a legrémisztőbb a tartásom ezeken a felvételeken, mivel előtte nem volt tudomásom arról, hogy ennyire ferdén ülök.....azt hiszem kicsit szorgalmasabban kéne tornázgatnom!














Ajánlom figyelmetekbe a tényt, hogy a képeket és a videót Zoli egyedül csinálta menet közben, fél kézzel tartva a kamerát.....én mindenesetre kicsit aggódva lestem a visszapillantóban....

A bejegyzés trackback címe:

https://yizichen.blog.hu/api/trackback/id/tr4071936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zhaoman 2007.05.07. 07:26:38

A motoron kamerázás kötelező egy külföldinek Tajvanon! :)

www.youtube.com/watch?v=QOK8KUh59JQ

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2007.05.08. 05:14:40

Khm... az lehet, de én ilyesmivel majd csak akkor próbálkozom, ha elszántam magam arra, hogy a helyi baleseti sebészet életéről is írjak valami vidámat..... szóval még tűnődöm kicsit:)

Gaius Baltar · http://cydonia.blog.hu 2007.05.10. 03:08:54

tenyleg eleg csampasan ulsz, bar nem sok jogom van beszolni, kez nelkul en is igy ultem a biciklin anno amszterdamban..
mindazonaltal jo poen lehet igy utazni egy varosban. nem nagy a forgalom?

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2007.05.10. 07:08:58

Mikor hogy... a csúcsforgalmat igyekszem elkerülni mert az eléggé rémálom...nem beszélve a levegő minőségéről. Amúgy én elég vegyes érzésekkel vagyok a robogózás felé, néha élvezem, de többnyire inkább stresszes... aztán néha látok balesetet az utakon, olyankor aztán pláne nem érzem magam biztonságban, de ebben a városban egyelőre nincs ésszerű alternatíva. Reméljünk idén már tényleg elkészül a régóta (nem otthoni viszonylatban régóta!) ígérgetett metró.....
süti beállítások módosítása