其實 佛不是佛 你也不是你

Keleti Utazás 東遊記

Keleti Utazás 東遊記

Nagy utazás 2.

2012. augusztus 20. - Ailaoshi

Végre rájöttem, hogy lehet kicsit egyszerűbben fotókat idebiggyeszteni, úgyhogy kaptok pár régebbit is, meg persze mutatok újat is. Letöltöttem az utazásos képeket, íme néhány:

Utolsó nap az iskolában, búcsú a kölköktől.

 

Ez pár nappal az indulásunk előtt történt, aztán a nagy rohangálásban-bőrig ázásban nem nagyon volt érkezésem fotózni, de egyet azért lőttem közvetlen indulás előtt, miközben a kapualjban vártam, hogy Lajos valamilyen csoda segítségével szerezzen egy taxit este hétkor tájfunban. Íme a cuccaink, indulásra készen:

 

Aztán hipp-hopp már repültünk is. A kezdeti nehlzségek után sima utunk volt. Itt egy napkelte valahol a Csendes-óceán fölött

St Louisba érve egy kisebb járműre váltottunk, Lajos nagyszülei kölcsönadták az autójukat, elképesztő mennyiségű problémát takarítva meg nekünk.

Aztán még meg sem melegedtünk, már csomagoltunk is megint, és Indiana felé vettük az irányt. Legolcsóbb megoldásként teherautót béreltünk, Lajos vezetett. A méret és a kilátási viszonyok miatt a járgány a "vak elefánt" becenevet kapta.

A kezdeti bizonytalaság után Lajos meglepően magabiztos teherautósofőrnek bizonyult (jó tudni, ha esetleg a zeneszerző szakma mégsem fizet olyan jól), és a kb négyórás út problémamentesen telt.

A beköltözés is simán zajlott, azóta a lakótársak is mind megérkeztek, egyelőre jól megvagyunk. A környék szép, majd megpróbálok csinálni pár képet az egyetemről, nagyon hangulatos a régi épületekkel meg a sok parkos résszel. Addig is, és ennek a posztnak a zárásaként egy kis giccs a midwest-ről:

A bejegyzés trackback címe:

https://yizichen.blog.hu/api/trackback/id/tr374722152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása