其實 佛不是佛 你也不是你

Keleti Utazás 東遊記

Keleti Utazás 東遊記

Híresek lettünk (vagy nem)

2008. április 11. - Ailaoshi
Pár hete voltunk egy érdekes programon, "Selyemút bazár" néven. Volt színpad igen kellemes zenékkel, meg sátrak közel-keleti kultúrával, meg persze ételekkel. Krisztivel kimentünk megnézni, élveztük a zenét, a giroszt, meg a zseniális tejberizst, amit épp pár nappal korábban keztem hiányolni. Voltak fotósok is, és hát a két külföldi csajsziról is készült pár kép.Ebből az egyiket egy blogon láttuk viszont, ami alighanem egy fotósé.
A blog itt tekinthető meg:
www.tonylee.idv.tw/tony/mylog/image/2008/0329/
Igaz, kínaiul van, de a képek szépek.

És íme az a bizonyos fotó is, szerintem egész jó lett, bár a szemeim kissé furák:







































A kép alatt a következő szöveg olvasható kínaiul:
"Tudjátok, hogy nagyon szeretek széplányokat fotózni, és ezeket a külföldi lányokat látva persze hogy nem bírtam kihagyni a lehetőséget... ők pedig nagylelkűen hagyták magukat lefotózni! De ez a bátorságom sajnos csak a külföldiekkel szemben van meg, pedig láttam itt sok szép tajvani lányt is, de őket nem mertem megkérdezni."

A bejegyzés trackback címe:

https://yizichen.blog.hu/api/trackback/id/tr41421141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2008.04.16. 09:07:41

Látom megint én vagyok az egyetlen kommentelő :)
Nekem tetszik a kép :)))
süti beállítások módosítása