其實 佛不是佛 你也不是你

Keleti Utazás 東遊記

Keleti Utazás 東遊記

már csak 8 nap...

2012. július 24. - Ailaoshi

Alig valamivel több, mint egy hét van hátra a nagy ugrásig. Ennek megfelelően az élet teljesen megbolondult errefelé. A szakdolgozat-javítással persze még nem vagyok kész, jóformán el sem kezdtem még annyi minden más akadt. Feladtunk vagy tíz doboznyi csomagot, részemről leginkább könyveket, de így is iszonyat mennyiségű cucc van. Elintéznivalók mint a tenger, szóval ez volt a legalkalmasabb időpont, hogy Lajos legjobb barátai meglátogassak minket egy hétre.

Mondjuk így legalább volt jó indokunk meglátogatni pár fontos helyet Taipeiben, köztük olyanokat is, amiket eddig nem volt időnk/energiánk. Fénypontként, némi szervezkedés után egy közeli kis szigetre mentünk két napra, mert az egész brancsból én voltam az egyetlen, aki próbálta már a búvárpipás mókát a korallzátonyok fölött. Szerencsére mindenkinek bejött, itt van pár kép, viccesen néztünk ki:

https://plus.google.com/photos/116242448408273754095/albums/5768700724251107073?authkey=CJ-Z44SHhPqr5AE

Sajnos nem tudom, hogy lehet képpel idelinkelni az albumot, úgyhogy kattintsatok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://yizichen.blog.hu/api/trackback/id/tr24674989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása