其實 佛不是佛 你也不是你

Keleti Utazás 東遊記

Keleti Utazás 東遊記

Újabb fotók

2007. március 26. - Ailaoshi

El kell ismernem, hogy méltatlanul régóta nem írtam új bejegyzést, lehet hogy már rég senki nem is nézi a blogot....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most pótlásképpen idepakolok egy újabb adag képet az utóbbi két hétből, ami igen mozgalmasra sikeredett. Megérkezett ugyanis Uwe barátom Némethonból, valamint lezajlott a nemzetközi hét az egyetemen, emellet meg próbálom az egyetemi jelentkezésemet is befejezni időre (a határidő most péntek, hááát...), szóval nem igazán unatkozom mostanság.

 

 

 

Ezek a képek Uwe fotóiból lettek kimazsolázva, elég vegyes eresztés lett, de talán épp ezért lehet érdekes. A metódus a szokásos, a képekre kattintva juthattok el az albumhoz, ami ezúttal az enyém. Remélem hamarosan összeszedem magam valami rendesebb irmányhoz is, addig meg kellemes képnézegetést!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yizichen.blog.hu/api/trackback/id/tr4251086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2007.03.27. 07:49:12

Köszönöm, ez motiválni fog arra hogy kevésbé legyek lusta a blogírásban....:)))

zhaoman 2007.03.28. 13:11:04

A képek tanusága szerint csak jó lett Zolira a csikós ruha... hogy sikerült a főzés? Díjazták a helyiek a magyar ízeket?

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2007.03.29. 17:32:57

Abszolút, a gulyás az utolsó cseppig elfogyott! A Mo-ról hozatott fehérrépának pedig csodájára jártak, mert itt ilyesmi nincs....harminc adagosra terveztük a dolgot, végül 52 adagot adtunk el, és még lett volna érdeklődő...szóval azt hiszem teljes a siker. Tényleg kéne nyitni itt egy magyar éttermet.....
süti beállítások módosítása