其實 佛不是佛 你也不是你

Keleti Utazás 東遊記

Keleti Utazás 東遊記

Kicsit közelebb

2012. június 21. - Ailaoshi

Mármint a záróvizsgához. Ma végre visszakaptam a szakdolgozatom vázlatát a témavezetőmtől, az általa javasolt javítások listájával együtt, örvendetes módon eddig úgy tűnik hogy a lényegi részekkel kapcsoltban nincs kifogása, inkább formai dolgokat említ, bár még nem ellenőriztem vissza mindent, amit írt. Ugyanis alighanem segítségre lesz szükségem hozzá, mivel a prof kézírása nem könnyen olvasható, legalábbis nekem, bár amikor az irodában megkértem az egyik adminisztrátort hogy olvasson el nekem egy részt, hát ő sem haladt vele túl simán.

Ez az egyik móka a dolggal, a másik az, hogy a témavezetőm megadta két másik prof nevét, akiket gondolt hogy jönnének a záróvizsgámra. Itt az a szokás, hogy a diák maga veszi fel a kapcsolatot ezekkel a tanárokkal, és megbeszéli velük, hogy miként juttatja el hozzájuk a vázlatot, illetve hogy mikor lehetne magtartani a vizsgát. Jellemző módon a profom csak neveket és mobilszámokat adott meg, aztán odaírta, hogy először küldjek nekik emilt. Mondjuk nem volt nagy cucc kiguglizni a hivatalos emilcímeket, ez inkább csak egy a sok apróság között, amik mutatják, hogy mennyire is törődnek velünk a szakon. Na mindegy, szóval akkor most emilírogatás, meg vázlat-javítgatás. A prof azt is írta, hogy kérdezzem meg ezt a két másik tanárt, hogy július 9 megfelelő lenne-e nekik a záróvizsgám celebrálására. Lehet hogy a végén tényleg eljutunk odáig?

A bejegyzés trackback címe:

https://yizichen.blog.hu/api/trackback/id/tr394601950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása